dimarts, 6 de novembre del 2012

Primer dia a l'Esplai Albatros


Aquest any tot ha començat amb un meravellós viatge de tres germanes. En el seu viatge decideixen emprendre una aventura en globus amb l’objectiu de veure món. Aquest viatge, però, es veu truncat per un fatídic accident tècnic en el què s’espatlla el motor del globus i els obliga a realitzar un aterratge d’emergència, tot caient al mar. El globus i totes les seves pertinences s'enfonsen, però per sort, les tres germanes aconsegueixen arribar a una illa desconeguda on descobriran i viuran fantàstiques aventures.

Aquest és el fil conductor d’aquest any de l’Esplai Albatros i com no pot ser d’una altra manera, el primer dia d’esplai va estar ple de sorpreses. L’ocell Albatros ens va acompanyar en el nostre primer dia. Ell mateix ha anat a ajudar les germanes a sortir de l’illa perduda, però no n’ha trobat ni rastre. Això sí, va trobar una  botella amb un missatge xifrat que no aconsegueix descobrir però està convençut que deduint el que hi diu podrà acabar ajudant-les.

D’aquesta manera, el primer dia, els nens i les nenes de l’esplai Albatros han passat unes proves - molt i molt dures - per aconseguir l’abecedari del missatge xifrat, per finalment poder saber on es troben les germanes i poder-les ajudar. Tots els nens/es del Esplai s’ho van passar d’allò més bé i a la sortida es van assabentar que la propera activitat serà l’esperada Dormida de Halloween!

Per una altra part, l’equip de monitores de l’esplai vol oferir per primer any un espai de trobada totalment separat de l’Esplai Albatros per als nois i noies de Secundària. Aquest grup de joves pretén ser un espai lúdic i de creixement personal adreçat als nois i noies de l’E.S.O. L’objectiu d’aquesta activitat és oferir als nostres joves uns valors positius i ensenyar-los a gaudir del seu temps de lleure d’una manera saludable i diferent. El dia 20 de octubre vam reunir-nos tots els joves per tal de conèixer-nos i de posar en comú les propostes d’aquest any. S’hi van fer diferents dinàmiques i es va poder planificar un calendari per aquest nou curs. 
Eliana Geris, Responsable Esplai Albatros