dilluns, 5 de novembre del 2012

Benvinguts/des al nostre bloc!

Benvinguts/des
 
Com ja sabeu, les tecnologies de la comunicació,  avancen  de manera vertiginosa proporcionant-nos unes magnifiques eines per a dinamitzar les relacions internes i externes de les entitats, institucions i empreses.
La Fundació Verge Blanca, no podia deixar d'aprofitar aquests mitjans per donar a conèixer amb  més facilitat i rapidesa, el que som i el que fem.
Per aquests motius hem cregut convenient i oportú crear aquest bloc que a partir d'ara us convidem a consultar i utilitzar.
En el mateix, podreu trobar escrits de persones relacionades amb activitats de la nostra Fundació en general, o d’alguna de les nostres tres seccions: El servei Colònies de Vacances, l'Escola de l'Esplai de Lleida o els Centres d'Esplai cristians.

Malgrat que els continguts dels escrits esmentats, siguin personals, tots aniran encaminats a cercar la manera d'ajudar  i compartir amb els altres, el "com fer" més atractiva, més adaptada i més eficaç  l'educació en el lleure.
A fi i efecte de que totes les informacions que apareguin en el bloc siguin del vostre interès, procurarem que els seus continguts siguin atractius, renovats regularment i oportuns en el temps.
Estic segur que els vostres comentaris ens seran de gran ajut per a continuar mantenint les bones pràctiques i per millorar allò que  calgui.
Esperant les vostres valuoses aportacions, rebeu una salutació cordial.

Laureano Sanchez
President Fundació Verge Blanca